Translate

zaterdag 27 december 2008

DE PEN IS VAN JE ZUS, DEEL II

De mooiste wensen per mobiele telefoon kwamen helaas nadat ik mijn post al op de blog gezet had.
Ik kan het Zaina van Via Via niet kwalijk nemen want zoals haar naam al duidelijk maakt, is Zaina moslima. Dat ze haar wensen op boxing day stuurt is dan ook enigzins te begrijpen.

Het is duidelijk, eens je volgende tekst gelezen hebt, dat God een soort van multinational is die overal wel iets in de pap te brokken heeft gezien de vergelijkingen die gemaakt worden.
Tanesco is de elektriciteitsmaatschappij, TTCL de telefonie-leverancier, Bakhesa is een industriele bakkerij en Celtel (nu Zain) en Vodacom zijn twee mobiele telefonie operators.

"GOD is nt Tanesco bt he lights up our ways. He's not TTCL bt he communicate 2 us evrydy. He's not Bakhesa bt he gives us our daily bread. He's neither CELTEL nor VODACOM bt his network is always available. So stay connected 2 GOD. Wish you a Mery x-mass n' Happy new yr 2009."

Ook nog even vermelden dat 1 van vorige wensen verstuurd was door de professor die me in Kenia van een zekere dood gered heeft en een andere door een jonge dame met twee universitaire diploma's...

3 opmerkingen:

Audrey zei

Nou, wij wensen jou gewoon een "gouw roetsj" in het nieuwe jaar !!

Liefs, Audrey & Barti

Mieke zei

ook vanuit Dikkelvenne de beste wensen voor 2009. Wij hopen gauw nog eens tot daar te komen om de kilimandjaro te beklimmen. Watch us!
KUS
Mieke en familie

Mieke zei

oeps, tikfoutje: kilimanjaro....