Translate

zondag 25 september 2011

OP SCHOOLREIS....

De jongens en de meisjes van de fabriek hadden hard gewerkt en daarom stapten we vorige zondag in een busje, reden naar Buffalo Weaver Guesthouse waar klantvriendelijkheid en stromend water nog niet uitgevonden waren en waar Adam, zijn broer Michael en Augustino verschrikkelijk dronken werden door de lokale slokdarmvernietiger Konyagi.

Om kwart voor vijf moest onze oudste nachtwaker bewijzen dat ie een ochtendmens was en tien minuten later stond het hele klasje opgewonden pratend op de gang.
De schoolreis zou nu echt beginnen en dat maakte iedereen uitermate opgewonden.

Onder leiding van de onovertroffen gids Juma reden we het park in en voor verschillende van mijn jongens was het de eerste keer dat ze een olifant of zelfs ons nationale symbool, de giraf zagen.

Opgewonden gekwetter, honderden vragen afgevuurd op Juma en tussendoor de halfgrappige opmerkingen van de nog steeds benevelde drinkebroers; het was voorwaar een andere safari dan alle voorgaande.

Maar uniek, dat dan weer wel...


...en waar Adam, zijn broer Michael en Augustino verschrikkelijk dronken werden...

...Augustino...

...Michael...

...Adam op de voorgrond, tegen dan alweer aan het water...


...De schoolreis zou nu echt beginnen en dat maakte iedereen uitermate opgewonden...

...Opgewonden gekwetter, honderden vragen afgevuurd op Juma, rechts vooraan op de foto en tussendoor de halfgrappige opmerkingen van de nog steeds benevelde drinkebroers; het was voorwaar een andere safari dan alle voorgaande...




... the lilac breasted roller...

Geen opmerkingen: