Translate

donderdag 11 oktober 2007

Fuive!



Hoe vind je het Henry Storyplein?

Vanaf het St.-Pietersplein (afstand 1,5 km): Fiets de Overpoortstraat door, steek de Ring over, door de Zwijnaardsesteenweg. Volg tot aan het UZ. Steek De Pintelaan over (nog steeds Zwijnaardsesteenweg) en sla dan de eerste straat linksaf: Steenakker. Voor het goede doel moet u deze afgrijselijke kasseien wel even trotseren.
Deze weg loopt parallel met de achterkant van het UZ. Bij het kruispunt met de Haardstedestraat en de Keramiekstraat, steek wederom gewoon over (nog steeds Steenakker). Als je nu blijft doorrijden (zeker doen!), rijd je onder een poort begroeid met klimop. Dit is de poort van het Henry Storyplein.
Wie met de auto komt: idem, maar sla af in de Haardstedestraat en dan de eerste links: de Muilaardstraat. Vandaar is ook een ingang naar het Henry Storyplein.

Wie van buiten Gent komt met de auto doet het als volgt:
Neem afrit 9 Gent Centrum U.Z. op de E17 (hoe u op die E17 komt weet je ongetwijfeld zelf). Volg de Cornelius Heymanslaan en daarna de Ottergemsesteenweg. Je komt zo op de Ringvaart terecht (binnenring). De eerstvolgende afrit rijd je weer af en je komt op de Zwijnaardsesteenweg terecht.
Eerste straat rechts (Haardstedestraat) en daarna wederom eerste rechts. Vergeet je auto niet af te geven aan de vestiaire voor je de zaal betreedt.

Geen opmerkingen: