Translate

zaterdag 28 juni 2008

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN.....(DEEL III)

...EEN GENERAL MANAGER STORES.

uit de Arusha times van vrijdag 27/06/08



Vrijdagnacht trof de politie van Olasita, een wijk in Arusha, een blanke man aan in een container. Naar eigen zeggen was deze persoon zes dagen gevangen gehouden in erbarmelijke omstandigheden. Onder het bureau van de man troffen de agenten ook nog een lijk aan in verregaande staat van ontbinding. Collega's van de gekidnapte man zeiden niets geroken te hebben in het kantoor door de indringende stank van een kalfsleren agenda. De speurders tasten voorlopig in het duister over de motieven voor deze bizarre zaak. Ondervraging van zijn collega's leverde niets op aangezien het volgens betrokkenen niet veel uitmaakte of de man wel dan niet aanwezig was op het bureau.



uit politierapport 85112E/22


...troffen wij in een container met bureaumateriaal een totaal verwilderde man aan die enkel zei: "ik wens Nederlands te spreken." De blanke man van kaukasische afkomst droeg een soort kleed van aaneen geniete enveloppes van het merk "Manilla", A5 en was verder naakt.
Wij brachten het slachtoffer naar de dienst spoedgevallen en stuurden onze onderzoeksrechter ter plaatse..



uit het medisch rapport van Selian Hospital


patient is 1m 90 en weegt 54kg. Is in kennelijk uitgedroogde toestand. Hield zichzelf in leven met het drinken van inkt uit balpennen en het kauwen op gommen. Vandaar waarschijnlijk de blauwe kleur. Reageert agressief als iemand begint te proesten. Dwangbuis en kalmeermiddelen zijn ten zeerste aan te raden voor de eerste zes maand.

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Tom Sharpe,
Ik vermoedde niet dat u nog boeken schreef, maar gelukkig heb ik u op een blog ontdekt, zij het onder een pseudoniem.
Mijn zus en ik waren vanmorgen heel nieuwsgierig naar het verder verloop van uw leven. Hoewel het heel dramatisch is, lagen we beiden onder tafel te schateren. Hierbij heeft mijn zus zich helaas zo erg verslikt dat ze nu in het ziekenhuis ligt te stikken.
Het vervoer erheen verliep ook al niet zo gemakkelijk. Het is hier namelijk paardenmarkt, zodat de ziekenwagen niet tot hier kon. De ambulanciers hebben dan maar een brancard in elkaar geflanst en haar, onder luid geblaat, op een schaap gebonden. Deze dieren stonden namelijk het dichtst bij ons huis.
Om wat hier gebeurd is, tengevolge van het lezen van uw teksten, wil ik u vragen toch wat omzichtiger om te springen met wat u de wereld verkondigt.
Hoogachtend,
amaM.