Translate

vrijdag 21 september 2007

Bericht van de ambassade

Rosemie,
We hebben net nog contact genomen met de dokter in het ziekenhuis betreffende Jan's operatie.
De dokters zijn heel tevreden over de operatie en ze hebben alles kunnen wegnemen. Jan was deze morgen goed en heel alert. Nu hebben ze hem terug pijnstillers gegeven, vermoedelijk omdat de wonde van de operatie "wakker" wordt en pijn doet. Ze geven hem ook nog steeds antibiotica, omdat die infectie dus nog kan terugkomen. Als dat zo zou zijn en die "pus" zich terug op de wonde in de long zet, moeten ze terug opereren. Maar voorlopig ziet alles er heel goed en stabiel uit.
Groetjes,
Marleen.

3 opmerkingen:

Manneke zei

dank aan alle mensen die de updates zo vlot laten doorstromen tot hier! (speciaal dikke merci voor Wim)

Het goede nieuws doet deugd!

Ik heb net gehoord van Allisson dat Jan heel sterk is geweest, en dat hij nu zeker niet zal opgeven! De operatie is goed verlopen, en alle tekenen zien er goed uit. Hij is nu aan het rusten.

Langs deze weg wil ik koko nog eens veel sterkte wensen, en laten weten dat niet alleen ik, maar ook al mijn vrienden en vriendinnen aan hem denken en positieve vibes uitsturen!

Dikke knuffel en dikke kus voor de stoere beer van je Manneke...

Inge @Move zei

Hier inge tingelinge pain in the ass nog eens.
Heb juist Jan 's mama gesproken, dikke chapeau voor deze mevrouw. Ook ne dikke merci aan Wim voor de info stroom die hij gaande houd!Fantastisch om onder de omstandigheden ook hiervoor nog te zorgen!Heb echter 1 vraagke, deze ochtend stond er een ander rekeningnr op de blog, hopelijk is deze van Wim en komt dit niet bij Touareg Trail terecht?Heeft iemand hier een antwoord op?Heb nl centjes overgemaakt en wil toch echt wel zeker zijn dat ze bij Jan, Wim of aanverwanten terecht komen!En voor de Koko,BLIJVEN KNOKKEN Hé MAKKER? GELIJK DA GE VOOR ONS IN HELL HOLL DESSERT HEBT GEDAAN!!!!Zoeeeeeeeeeeeeeen

Anoniem zei

We hebben elkaar enkel gekend als vaste klant in de Kokodril en sinds je vertrek geen contact meer gehad, maar dit was vandaag toch pakkend nieuws (en nu anderzijds terug wat opluchting na het bericht van de ambassade).

Veel sterkte aan Jan en iedereen die om hem geeft!

Er zijn er hier in Gent veel die meeduimen!

Groetjes,

Veerle Vernaillen
(Voor jou vermoedelijk eerder Veerle "van het OCMW" of van "Veerle en Ruth")

veerle.vernaillen@scarlet.be