Translate

zaterdag 29 september 2007

Zaterdag

Jan voelt zich vandaag wat beter. Eindelijk weer eens wat beter nieuws.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jan, Fernande, Anneleen, Rozemie en familie,

Toen ik het nieuws vernam, was ik er echt een paar dagen van in de war. 't Is niet serieus, GVD. Woorden schieten tekort, maar ergens weet ik dat Jan er door komt. Jan, je hebt de kracht om je hierdoor te vechten. Ik volg dagelijks de blog, maar heb nu pas door dat ik ook een boodscahp kan achterlaten. Hou moed, Jan en familie. Ik ben dagelijks in mijn gedachten bij jullie.

- Wim Claeys -

Anoniem zei

Heerlijke post.
Ik drink er een glas op...
Gezondheid, Jan!

Anoniem zei

Jan,

Wat staat er op de tramkaartjes in Gent? 'NIE PLEUIEN' Die heb ik van jou geleerd in de Pont Collin, en nu verwacht ik dat je dat zelf toepast. Ik was er echt de kop van in toen ik het nieuws hoorde. Eerst had ik je interview in de Weekend Knack gelezen, en ik was dolgelukkig voor je, en dan kom je met zo'n fratsen af. Nie goe bezig hee maatje. Toen ik mijn zoon Guy erover vertelde, was hij er ook niet goed van. Enfin, een beer zoals jij komt dat wel te boven, maar laat het niet meer gebeuren hé. En mocht je, ondanks je voornemen het niet te doen, terug eens in Belziekske komen, geef me dan een seintje. Dan maak ik voor de verandering eens eten voor jou ;-)

Groetjes, en 10 ton gezondheid,

Luk Meulebrouck 0032 477 456 175

Anoniem zei

Aan Jan, veel sterkte, doorzetting en vechtlust om hier door te komen. Ik kan alleen maar hopen dat alles goed komt en volg de evolutie op de webblog.
Aan de familie, veel moed en kracht om Jan te ondersteunen en hem hierdoor te helpen.

Ruth Kiekens (van het OCMW Gent)

Anoniem zei

Hallo uit Nieuw Zeeland, Eddy Willaert die pas op bezoek was bij je en blijkbaar een hele toffe ervaring had mailde ons dit nieuws door en we zitten hier weliswaar aan de andere kant van de wereld en we hebben blijkbaar eenzelfde vriend en hierbij kan ik alleen maar heel veel sterkte en moed toewensen en we volgen het hier dus down under ook . Greetings
Ann uit Brugge