Translate

woensdag 12 september 2007

Meer nieuws

Jan is thuis overvallen. Hij zat met Allison op enkele vrienden te wachten. De poort stond open en toen die vrienden aan kwamen zijn 3 of 4 mannen achter hen mee binnen gelopen.

Tijdens de overval werd er geschoten en Jan is daarbij aan de hals geraakt. De kogel zit nu ter hoogte van zijn schouder en wordt verwijderd zodra de zwellingen verminderd zijn.

Jan is volledig bij bewustzijn en in staat om grapjes te maken. Het is niet nodig dat hij gerepatrieerd wordt, zelf wil hij dat ook niet.

Kortom: alles in acht genomen stelt Jan het goed. Hij is niet in levensgevaar, zijn toestand is stabiel en hij doet al weer onnozel.

De politie heeft de gestolen auto teruggevonden en heeft vingerafdrukken. Heel Arusha kent het verhaal ondertussen en is op zoek.

groet,
Wim

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez jong

Veel geneeskracht gewenst, en laat dit de positieve sfeer niet verminderen! ! !

Pieter

Anoniem zei

En wij maar denken dat je daar stressvrij de tijd doorkomt. Of werden je woorden verdraaid in de Knack?

In elk geval een spoedig herstel. Als attachment bij dit bericht vind je een virtuele fruitmand.

Groeten
Wim & Tine

Sjarlot zei

Hoi Jan,

Ik moet eventjes slikken! Qua avonturen kunnen we je nog moeilijk evenaren. Gelukkig is alles ok (is dit zo?) en verlies je blijkbaar de glimlach niet! En nog zeggen dat je 87 keer alleen in het donker door Arusha getrokken bent. Het gevaar schuilt blijkbaar in kleine hoekjes (of op den hof).
Veel beterschap. Hou ons op de hoogte!
De groetjes aan de ambassadeurs ginder.
B&C

Anoniem zei

hey Jan,
het nieuws sloeg echt in als donderslag bij heldere hemel!
je laatste mail zo positief (ja, uiteraard ook de aandelen gekocht, en de weekendknack paar weken nadien...) en dan nu dit!

maar blijkbaar staat het geluk zowel aan mijn als aan jouw zijde ;)
hopelijk kom je er snel terug bovenop!!!

greetz,
Ine (TT)