Translate

vrijdag 21 september 2007

Rekeningnummer

Even een verduidelijking i.v.m. het rekeningnummer.

Het rekeningnummer dat in de eerste mail stond was dat van mij. Ik wou de zaken een beetje vooruit laten gaan en heb dat zo verstuurd. Het rekeningnummer dat nu op de site staat is dat van mama Fernande. Alles komt dus goed terecht.

mvg,
Wim

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Jan,
Je had net mijn kop zot gemaakt en me serieus aan het twijfelen gezet om toch nog snel even op bezoek te komen. Vlug, nog voor de komst van ons tweede kindje in februari. Alleen mijn ventje (ook uw ventje heb ik begrepen :)) hield me met mijn beide voetjes op de grond. Het is geleden van op onze trouw in Italiƫ dat we je zagen, maar uitstel is geen afstel. We komen zeker nog af!

Je interview in Weekend Knack, ons laatste chat-gesprekje (ik denk de dag van de overval, of een paar dagen daarvoor),... je was zo gelukkig daar in Afrika. En nu dit. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel.

We hebben ook onze bijdrage gestort op het rekening nummer van je mama. Dat ze je maar een dikke kus geeft van ons. We zijn er zeker van dat je binnenkort terug de oude zal worden.

We denken aan je, hou je sterk!
Eva & Bram