Translate

dinsdag 18 september 2007

Verdere ontwikkelingen

Het nieuws over Jan is iets minder positief, hij heeft momenteel last van een infectie.

Dit weekend vertrekken Jans mama en zus normaalgezien naar Nairobi om de situatie daar op de voet te volgen. Morgen gaan ze naar BuZa om een humanitair paspoort en vrijdag naar het ziekenhuis om de noodzakelijke inentingen.

Meer nieuws volgt.

2 opmerkingen:

Inge @Move zei

Beste Jan en familie,
Man wat schrikken,dat zoiets uitgerekend jou moet overkomen,Francis en ik wensen jou en je familie dan ook het allerbeste en dat je potverdorie snel weer bovenop mag geraken!!!Gezien je een sterke vent bent, ben ik daar absoluut van overtuigd,dat kan gewoon niet anders!Heb gelezen dat de kosten de pan uit rijzen, en ook al zijn onze middelen vrij beperkt momenteel hebben we met liefde, genegenheid en uit dankbaarheid voor de vele mooie momenten die ik op de TT2006 met je heb mogen beleven, een kleine bijdrage geleverd, sorry dat het niet meer is, maar wat we kunnen missen hebben we gegeven!Nooit zal ik je toverkunsten vergeten en het lekkere eten dat je met de weinige middelen die je ter beschikking had wist klaar te maken,zoals die hespen rolletjes met bechamel saus in Hell Holl Dessert, mmmmmm, 't water loopt me nog in de mond.Ook je grappen en grollen, de rots in de branding was je met momenten, die sterke beer waar ik af en toe mijn hoofd tegenaan kon leggen als het me weer es teveel werd.Hopelijk krijgen we binnenkort beter nieuws, wij houden het zeker in de gaten en kunnen nu niet meer doen dan gelaten af wachten.Veel sterkte toe gewenst ook voor je familie die onderweg is naar je! Hang in there koko!Zoen, Inge tingelinge pain in the ass!

Unknown zei

Jantje en familie,
Mijn mama belde mij deze middag op het werk om het nieuws te vertellen. Toen ik mijn mail las, werd ik er helemaal stil van... Ik kan het niet geloven. Het gebeurt op tv, ja, maar toch niet met u!? Ik geloof en hoop dat ik je binnenkort opnieuw persoonlijk kan schrijven!
Beste familie, ik wens u van harte heel veel sterkte!
Met vriendelijke groeten
Stefan Groot en Michèle Bruyneel