Translate

woensdag 26 september 2007

Woensdag

Jans toestand is nog steeds wisselvallig. De infectie ter hoogte van de luchtpijp is niet onder controle. Antibiotica wordt aangepast, dus moeten we wachten of het aanpakt. Het kan tot een week duren om resultaat te hebben. De infectie aan de onderkant rechts van de borstkas is genezen.
Jan is af en toe wakker. Hij luistert, maar het is lastig voor hem. Ongemak en pijn.

Groetjes,

Rosemie

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Rosemie, Fernande, Anneleen en familie,

Indien het kon, namen we allemaal een stukje van het ongemak en de pijn over. Alle dagen hopen we op verbetering. Jan kennende moet hij hierdoor komen! Onze gedachten zijn bij Jan en bij jullie allemaal. Vele groetjes en een weldoende knuffel!

Annick, Tibor, kids en de rest van de bende

Inge @Move zei

3de of 4de maal dat ik wil reageren, en het nu ook doe.
Doch woorden schieten te kort, wat kan er nog gezegd worden.
Meermaals ga ik kijken of er toch geen verbetering is, een sprankeltje hoop,wat dan ook.
Koko jong, blijven vechten hé makker, ik weet je wordt moe,maar je hebt langere afstanden in je leven afgelegd. aan de familie, hopelijk putten jullie kracht en energie uit al die gedachten stromen, reacties en zoveel meer, want Jan heeft jullie aan zij zijde nodig! Ook voor jullie VEEL STERKTE EN MOED!Dikke zoenen&knuffels, Inge tingelinge,Francis &Francesca

Anoniem zei

Beste Jan en familie,

We duimen met z'n allen voor succes met de nieuwe antibiotica. Hopelijk heeft ze voldoende effect om de infectie de baas te kunnen. Blijf in ieder geval moed houden! Konden we maar een beetje helpen van hieruit!

Heel veel groeten van Kris en Heidi Vromant-Deketelaere en de kids